"המוציא": המסעדה של אבי לוי משאירה טעם של עוד

 

המסעדה החדשה של זוכה "מאסטר שף", היא מקום יוצא דופן. בשלב הבא על לוי לנסות לעדן את המנות המסורתיות המצוינות שלו.

 

הארץ | יולי 2012

מסעדת המוציא

 

המוציא היא מסעדתו של אבי לוי, זוכה העונה השנייה של תכנית הריאליטי-בישול מאסטר שף. הקו הקולינרי של המסעדה משלב בין מטבח צפון אפריקאי למטבח ירושלמי. בין המנות בתפריט: עוף בחלה, קציצות בולט אלג'יראיות, סיגר ממולא בשקדי עגל ועוד.

עכבר העיר | נובמבר 2014

כפיים למאסטר

 

לכבוד העונה החדשה של "מאסטר שף" דגמנו את המסעדה של זוכה העונה הקודמת, אבי לוי, בירושלים. סיפור שמתחיל בחלה וסלק מתוק ונגמר בעוגיות שלא במקרה הפכו למיתולוגיה (רק תיזהרו לא לעשות את הדרך לירושלים ביחד עם ראש ממשלת איטליה).

מגזין mako | נובמבר 2012

הפסקה לעסקית: מסעדת המוציא

 

המסעדה הירושלמית של זוכה " מאסטר שף" שנחשדה בתחילה כגימיק, התבססה כמסעדת פועלים עם מנות צפון־אפריקאיות משובחות. הקהל מגיע ואף עומד בתור.

כלכליסט | מאי 2013

ביקור במסעדת "המוציא" של אבי לוי, זוכה מאסטר שף

 

מסעדת "המוציא" של אבי לוי, זוכה העונה השנייה של מאסטר שף, אינה מיועדת למחפשי מנות שף מעוצבות ומקושקשות. אבל מי שאוהב אוכל אמיתי, ייהנה בה מאוד.

גלובס | אוגוסט 2012

ניב גלבוע מבקר במסעדת המוציא של אבי לוי

 

האם השף שזכה לשבחים מחיים כהן ואייל שני יעבור גם את המבחן של ניב גלבוע? מסעדת המוציא של המאסטר שף אבי לוי תחת עינו הבוחנת של המבקר הקטלני.

גלובס | אוקטובר 2012

המקום הלוהט: המוציא

 

שלושה חודשים לאחר פתיחתה, הפכה מסעדת המוציא לשם החם והמדובר ברחובות ירושלים בזכות האוכל הביתי והמושקע של אבי לוי, זוכה מאסטר שף.

וואלה אוכל | יולי 2012

מסעדת המוציא: החוויה האלג´יראית של ראובן

 

ראובן כהן יצא אל מסעדת המוציא, ולא יצא רעב. על יום ירושלים שהפך לחג של אוכל צפון אפריקאי עם פרשנויות אישיות והפתעות בלתי צפויות.

כיפה | יולי 2014

לאכול כדי ליהנות: ביקור במסעדה של זוכה מאסטר שף

 

אבי לוי, זוכה העונה השנייה של "מאסטר שף", פתח את מסעדת "המוציא" בירושלים, והוא מתכוון לשדרג בה את מה שלמד במטבח של אמו וסבתו. בריאיון מיוחד הוא מספר על ההתרגשות בחודשי ההקמה ואומר: "נגמר השלב של השיפוצים והבלגן, והתחיל הכיף, לבשל בתכלס".

nrg | מאי 2012

02-6310050